Rólunk 

Építkezés? Felújítás? Spóroljon időt és pénzt a Kazár Tüzéppel!

Felújít vagy építkezik? Bármelyről is legyen szó, költségei legnagyobb hányadát az építőanyagok beszerzése teszi ki, ezért is fontos megtalálni a legjobb anyagokat, a lehető legjobb árakon! Csökkentse építkezése költségeit, és szerezzen be szinte mindent, egy helyen!

A Kazár Tüzép az újHÁZ Centrum tagjaként folyamatosan megújuló építőanyag akciókkal várja Önt Debrecenben, a Mikepércsi út és a Kazár utca sarkán! Ingyenes tanácsadással segítünk Önnek kiválasztani a legmegfelelőbb anyagokat (tégla, hőszigetelés, cserép, cement, térkő…), annak érdekében, hogy ne csak olcsóbban jusson azokhoz, de emellett a lehető legjobb minőséget kapja!

Látogasson el hozzánk, kérjen árajánlatot és győződjön meg róla személyesen, hogy egy jó döntéssel akár százezreket is spórolhat!

ÚJHÁZ CENTRUM BEMUTATKOZÁS

 

Tisztelt építkezők, felújítók!

Életünk során minden egyes vásárlás döntés elé állít minket. Melyik márkában bízzunk? Mennyi pénzt szánjunk rá? A minőséget vagy az árat vegyük inkább figyelembe?

Sok-sok szempont, amelyek alapján végül választunk. Egy mosópor vagy egy joghurt esetén nincs túlzott jelentősége a dolognak, hiszen amennyiben nem voltunk elégedettek velük, legközelebb másikat veszünk.

Egy építkezéshez vagy felújításhoz vásárolt termék azonban hosszú évekre szóló döntés! Építőanyagot kizárólag megfontoltan, szakértők tanácsadása mellett érdemes vásárolni. Ehhez a döntéshez ad meg minden segítséget Magyarország legnagyobb építőanyag kereskedelmi hálózata: az újHÁZ Centrum.

 

Miért érdemes az újHÁZ Centrum mellett döntenie?

A válasz egyetlen szó: bizalom. Bízzon egy olyan vállalatban, amely több mint másfél évtizedes szakmai tapasztalattal rendelkezik! Bízzon több mint 80 telephelyünkben, amelyeknek mindegyike magyar tulajdonban van, és amelyekben segítőkész, nagy szakértelemmel rendelkező kollégák segítik döntésében! Bízzon átfogó kínálatunkban, az ismert gyártók minőségi termékeiben, valamint kedvező árainkban és folyamatos akcióinkban! És nem utolsó sorban bízzon egy olyan építőanyag kereskedelmi hálózatban, amelyet egy független szakemberekből álló zsűri az elmúlt három évben a MagyarBrands és a Business Superbrands díjakkal tüntetett ki.

 

Mi pedig abban bízunk, hogy hamarosan Önt is valamelyik telephelyünkön köszönthetjük, és közösen megtaláljuk az ideális megoldást, akár építkezés, akár felújítás előtt áll. Addig is érdemes átlapoznia legfrissebb katalógusunkat, amely bepillantást nyújt aktuális ajánlatunkba.

 

Tisztelettel,
az újHÁZ Centrum csapata

Vegye fel velünk a kapcsolatot!