Hang- és hőszigetelő

Hő- és hangszigetelő Hő- és hangszigetelő

Kérjen Tőlünk Árajánlatot!

Kazár Tüzép Debrecen - Árajánlat kérés Árajánlat kérés IDE kattintva!
Nálunk inden olyan hőszigetelő anyagot megtalálhat, amely egy építkezés során szükséges lehet. Forgalmazunk lábazati, homlokzati és tetőtéri szigetelőanyagokat, födémbe építhető lépésálló, hang- és hőszigetelő anyagokat, valamint komplett hőszigetelő rendszereket. Forgalmazott márkáink minden esetben megfelelnek a legmagasabb minőségi és műszaki követelményeknek.

El lehet-e rontani a hőszigetelést? Sajnos igen. Egy rosszul kivitelezett, vagy helyenként elspórolt, elnagyoltan megtervezett hőszigetelés nemcsak megtakarítást nem eredményez a fűtési költségekben, hanem bosszúságokat is okozhat. Az esetlegesen elhelyezett szigetelés gyakran nem hogy megszünteti, hanem felerősítheti a hőhidakat a szerkezetben. A koncentráltan jelentkező nagy mennyiségű pára lecsapódása kellemetlen következményekkel járhat. A jelenlevő pára hatására a penészgombák megtelepedésének esélye fokozottabb lesz. Nem véletlen az sem, hogy a hőszigetelések gyártói kész rendszereket kínálnak választékukban. A hőszigetelési rendszer alatt azt értjük, hogy a pincétől, vagy a lábazattól indulunk a hőszigeteléssel, és a tetőnél fejezzük be. Részmegoldások általában csak részeredményt adnak. Minden hőszigetelő rendszer típusnak sajátos tulajdonságai vannak, melyet a tervezéskor és az alkalmazáskor is figyelembe kell venni. Ha ezeket a tulajdonságokat figyelmen kívül hagyjuk, vagy nem gondolkozunk teljes hőszigetelő rendszerben, annak súlyos következményei lehetnek.

A jó hőszigetelés általában hangszigetelésnek is megfelel. Hangszigetelésre napjainkban egyre több helyen van szükség. Megváltoztak az életkörülményeink, építőanyagaink, elvárásaink. Nagyobb komfortra és kényelemre vágyunk, kevesebb zaj mellett. Így manapság a belső válaszfalak hangszigetelése is erősen ajánlott kiváltképp, ha az könnyűszerkezetes módon (pl: gipszkarton fal) készül. De a forgalmasabb helyen fekvő városi lakások is elképzelhetetlenek lennének megfelelő hangszigetelés nélkül. Hő- és hangszigeteléseink készülhetnek műanyagból, ásványgyapotból, üvegből habüveg vagy szálasított üveggyapotból. 

TÜZÉPÜNKÖN FORGALMAZOTT Hang- és hőszigetelő MÁRKÁK: /Kattintson a logóra és ismerje meg jobban az építőanyagot!/