Barabáskő térkő

Barabáskő térkő
A vállalkozás 1994-ben magánvállalkozásként jött létre. Kezdetben a transzportbeton-gyártás területén értek el sikereket. Magyarországon először, számítógép vezérelt, precíziós gyártórendszert építettek ki.

1996-ban alakult meg a Veszprém Beton Kft. A cég megalapítását a forgalom jelentős növekedése indokolta. Nyereségük és a cég iránt kialakult piaci és banki bizalom lehetővé tette, hogy jelentős beruházással új üzletágat építsenek fel. Így indult meg 1997-ben térburkoló betonkő és üreges elem gyártásuk.

Az új üzletág, a betonkő és üreges elem gyártás, rendkívül eredményesnek bizonyult. Transzportbeton-gyártó üzemét a cég eladta. Az eladásból befolyt összeget a térkőgyártó-üzem technológiai fejlesztésére fordította. A cég nyereségét azóta is rendszeresen visszaforgatják, hogy tevékenységüket fejleszthessék.

2000-ben számítógép-vezérlésű, félautomata betonelem-gyártó rendszert vásároltak.

2001-ben 1 000 m2-es gyártócsarnokot építettek. 2003-ban üreges betonelem-gyártó üzemet, 2005 - 2006 során Kiskunlacházán új, teljesen automatizált betonkő gyártó üzemet építettek.

2008 - 2009-ben a cég egy új termékcsoportot indító új magyar termék, a Téglakő térburkoló és falazó elem létrehozásán dolgozott.

A Veszprém Megyei Bíróság mint Cégbíróság Cg. 19-09-502847/59 számú, 2009. július 2.-i végzésével a Veszprém Beton Betontermék-gyártó Korlátolt Felelősségű Társaság neve megváltozott. Mostantól Barabás Téglakő Kft.

2013: a Barabás Térkő Csoport az alábbiakból áll
- Barabás Hagyományos térkőcsalád
- Barabás Téglakő
- Barabás Gránitkő

A Barabás Térkő Csoport 2013-ban a térkövek gyártási eljárásában formabontó, innovatív megoldást fejlesztett, amely jelenleg szabadalmi eljárás alatt áll Magyarországon kívül a világ további 150 országában. A Barabás Gránitkő 2014. április 2-tól került bevezetésre a piacra.

Ma a Barabás Térkő Csoport Magyarország egyik legnagyobb kapacitással rendelkező térkő gyártó vállalkozása.

VIDEÓ

Forrás: YouTube
További termékeink: « Leier térkő