Rockwool hőszigetelés

Rockwool hőszigetelés
ROCKWOOL csoport a kőzetgyapot alapú termékek és rendszerek egyik vezető globális szállítója. Céljuk, hogy megoldásaikkal jobb életfeltételeket biztosítsanak az emberek milliói számára.

VILÁGELSŐK: 
A ROCKWOOL cég világelső a kőzetgyapot szigetelőanyagok előállítása terén. A kőzetgyapot hőszigetelés alkalmazása amellett, hogy világszerte több millió ember életminőségét javítja, csökkenti az olyan környezeti problémákat is, mint pl. az üvegházhatás, a szmog, valamint a savas eső. A ROCKWOOL hőszigetelés gátolja az épületekből a meleg kiáramlását, ezzel járul hozzá a kellemes belső klíma kialakításához és fenntartásához. Forró nyári napokon pedig ellenkezőleg hat: segít megőrizni a kellemesen hűvös belső levegő hőmérsékletét.

KÖRNYEZETVÉDELMI SZEMPONTBÓL ELŐNYÖS:
A ROCKWOOL szigetelés egyike azon kevés termékeknek, amelyek „működésük” során képesek megtakarítani a kitermelésükhöz és gyártásukhoz szükséges energiaszükséglet akár százszorosát is. A szigetelés így védi a kimerülő energiaforrásainkat, és a fűtőanyagok minimalizálásával csökkenti a légszennyezést és a CO2-kibocsátást is.

AZ ÉLETEK VÉDELMÉBEN:
Tűzhatlan termékeink az 1000 °C feletti olvadáspontjuknak köszönhetően egy esetleges tűz során védik az épületszerkezeteket, meggátolják a tűz terjedését. Hő hatására füstöt, mérgező gázokat nem bocsátanak ki.