Incana burkolatok

Incana burkolatok
INCANA - fali dekorációs rendszerek vezető gyártója.

Csak egy jó termék képes jó brendet kialakítani. Az INCANA díszítő rendszereinek kínálata a legjobb alapanyagok, az innováció, a gazdag és érdekes design révén az iparág számára meghatározó minőségű sztenderdet alkot. A rendszerek a természetest imitáló dekoratív kőből készülnek, s könnyű súlyuk, jó szigetelő tulajdonságaik, széles színválasztékuk miatt igen széles körben alkalmazhatóak.

Az INCANA környezetbarát dekorációs rendszerei díszítik az épületek homlokzati falait. Beltéri dekorációs elemekként is szolgálnak több ezer lakásban Lengyelországban és világszerte olyan helyiségekben, mint a konyha, fürdőszoba, nappali és előszoba.

A vállalatnál alkalmazott szakértők tudása és tapasztalata, valamint a megfelelő összetevők használata folytán a termékek kategóriájuk egyik legjobbjai. A gyártó által kifejlesztett szabadalmazott technológia a termékkínálat korlátlan formai és színbeli változatosságát teszi lehetővé.

Az INCANA már több ízben nyert elismerést megbízhatóságáért és az ügyfél egyedi megközelítéséért. A vállalat által elnyert díjak egyike az "Üzlet Pulzusa" üzleti napilap által a legdinamikusabban fejlődő vállalatnak odaítélt „Üzleti Élet Gazellája 2008” díj.

A fali dekorációs rendszereket az ügyfelek Lengyelországban és Európában évek óta nagyra értékelik. Mindennapi munkájuk során a belsőépítészeti magazinok stylistjai, építészek és beltéri tervezők is használják.