SW Umwelttechnik beton

SW Umwelttechnik beton
Az SW Umwelttechnik Magyarország Kft., az SW Umwelttechnik AG leányvállalata. Az ausztriai SW Umwelttechnik családi vállalkozásként alakult 1910-ben. Mára 19 telephelyen van jelen Magyarországon, Ausztriában, és Romániában.

Az 1910-ben családi vállalkozásként alapított - 1997 óta a bécsi tőzsdén jegyzett - SW Umwelttechnik a fenntartható gazdasági szerepvállalást tűzte zászlajára Közép- és Kelet-Európában. Innovatív környezetvédelmi technológia alkalmazásával járul hozzá a szükséges infrastruktúra kialakításához ezekben az országokban.

A cég a vízvédelem és szennyvízkezelés, az infrastruktúra, valamint Ausztriában a megújuló energiaforrások területén nyújt mind gazdasági, mind környezetvédelmi szempontból hatékony, ideális megoldásokat. Filozófiájának lényeges eleme a fenntarthatóság. Ennek szellemében tevékenységével a környezet- és társadalombarát gazdasági fejlődéshez kíván hozzájárulni a Közép- és Kelet-Európai piacokon.

Az SW Umwelttechnik Magyarország Kft., a bedolgozott betonmennyiség alapján, Magyarország legnagyobb betonelemgyártó cége, melynek jogelődjei több mint 50 éve gyártanak beton, vasbeton- és feszített betonelemeket. A gyártóüzemek Alsózsolcán, Bodrogkeresztúron és Majosházán működnek. A cég székhelye és kereskedelmi központja Budapesttől 30 km-re, Majosházán található.